I Concurs del Cartell per la Festa Medieval 2012

Image

S’acosta l’estiu i el 6tres9 segueix amb molt força! Entre tots els actes que estem preparant ens encanta poder obrir el primer concurs del Cartell de la Festa Medieval 2012 a Begues. Com bé sabeu, la Festa Medieval és un esdeviment marcat en vermell per l’associació i pel poble, i en el qual ja portem mesos treballant. Després de la treva de l’any passat aquest curs torna la fira de dia i el tradicional sopar posterior dels quals en breu tindreu notícies. Tindrem moltes sorpreses i un dels nostres objectius és que sigui el màxim d’interactiu, començant per la confecció del cartell. Tindreu temps fins el DIVENDRES 29 DE JUNY DEL 2012 i el premi seran dues preciades entrades pel sopar i una copia impresa del cartell per l’autor. A continuació us deixem les bases del concurs on hi trobareu tota la informació que necessitareu.

Qualsevol dubte que tingueu us podeu adreçar a nosaltres a través del nostre e-mail: joves6tres9@gmail.com

Endavant i sort! No hi teniu res a perdre i molt a guanyar!

Bases pel Concurs del Cartell de la Festa Medieval 2012 de Begues

1- Podran participar totes les persones que ho desitgin. Cada artista pot presentar les obres que cregui convenient sense límit.

2- L’obra presentada haurà de tenir obligatòriament com a tema la Festa Medieval 2012 de Begues. El  jurat valorarà la qualitat gràfica i la eficàcia anunciadora i informativa.

3- Els treballs hauran de ser originals i inèdits. Es podran fer servir els procediments que l’autor cregui convenients per la seva elaboració.

4- Les obres s’hauran de presentar en format DIN A-3 vertical, en format .pdf, .png o .psd. També s’haurà d’entregar una copia en format .jpg. hauran de ser concebuts per poder ser reproduïts amb quadricomia (tot color).

5- Haurà de portar obligatòriament les següents inscripcions i elements:

                  – “Festa Medieval de Begues 2012”

                  – “28 de juliol. Pati de les Monges. Fira tot el dia i sopar a partir de les 21h.”

                  – “Venda anticipada d’entrades pel Sopar Medieval del 23 al 27 de juliol de 17 a 20 hores al Passeig de l’Església”

                     – “Disfressa imprescindible per assistir al sopar”

                  – Faldó inferior per inserir-hi logos d’organitzadors i patrocinadors.

6-  Les obres hauran de ser enviades al correu electrònic de l’associació juvenil 6tres9 de Begues: joves6tres9@gmail.com. El dia límit de presentació serà el divendres 29 de juny de 2012.

7- El guanyador del concurs rebrà 2 entrades per al Sopar Medieval que es celebrarà el mateix 28 de juliol i una còpia impresa del seu cartell. Es notificarà el guanyador durant el termini màxim d’una setmana després de la finalització del concurs amb un mail a l’interessat i publicant-ho als mitjans de que disposa l’associació.

8- Els drets d’autoria de l’obra quedaran cedits a l’associació de joves 6tres9 de Begues fins la finalització de la Festa Medieval 2012 per la propaganda i productes promocionals de l’acte.

9- El premi es pot declarar desert si el jurat ho considera adient.

Associació de Joves 6tres9 de Begues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s