Programa Begues Festa Pols!

Imatge

Bones a tots! Avui us presentem el cartell de la Begues Festa Pols! (La Festa Major Jove de Begues), amb tots els actes en què participa l’Associació de Joves 6tres9.

Com a gran novetat, tots es actes d’aquest any es celebraran a la prolongació de l’Avinguda Sitges -on l’any passat estaven les penyes-, i la zona de penyes es situa just al carrer paral·lel, en les quals l’Associació també s’hi ha implicat. A més, hi haurà servei de barra a preus populars durant totes les activitats que es duguin a terme a la zona de concerts. Passem a repassar tots els actes que us portem.

Dijous 18 de juliol

21:30h. La Festa Major Jove començarà amb el tradicional Sopar Jove a la mateixa avinguda Sitges. Un sopar que també servirà per inaugurar les “Penyes de Begues”. El funcionament serà el mateix que en les anteriors edicions. Tothom haurà de portar menjar per compartir i els posarà en uns taulons degudament indicats fins que es dongui la senyal de poder començar a menjar, sempre amb ordre i respectant els altres. A l’entrada del sopar, i després de comprobar que tothom porta menjar, es donaran gratuïtament plats, tovallons i coberts per cadascú. És molt important que al finalitzar el sopar tothom ajudi a recollir i retirar a un costat els taulons i les cadires perquè pugui començar el següent acte.

– Aproximadament a les 00:00h. comença la Nit de Deejays Locals. Quatre deejays del poble punxaran durant la nit, amb estils de música i registres diferents perquè tothom trobi el seu moment per disfrutar! Una nit per tots els beguetans i que promet un inici de Festa Major fins altes hores de la matinada!

Divendres 19 de juliol

A les 21:30h. inici del Correbars. Una edició mes del Correbars i ja en portem 5! Una activitat que s’està convertint en tradicionals entre els joves i per la qual les inscripcions han tornat a desbordar les nostres previsions. L’inici es farà des de l’Hostal del Bosc, i ens acompanyarà la batucada SonaQueTomba per seguir innovant i divertint als participants any a any.

A la 01:00h. Concerts de Festa Major a l’Avinguda Sitges. Per aquesta Festa Major ens visiten dos grups en plena expansió i que de ben segur donaràn gresca de principi a fi! Els “Oques Grasses” obriran la nit, els quals podeu trobar-los a l’Spotify i a la seva web: http://oquesgrasses.com. Seguidament tindrem els nostres amics de “Rumb al Bar“, que allargaran la festa fins que el cos aguanti, a qui també podeu trobar a Spotify i a la seva web: http://rumbalbar.cat/.

A part, l’ajuntament organitza com cada any la tradicional discomòbil de la Lina Font el dissabte a partir de la 01:00h.

Esperem que disfruteu com mai d’aquesta Festa Major Jove que us hem preparat i seguim fent les millors festes de la comarca!

Visca Begues i la Festa Major!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s