Gran Panera Beguetana!

Per aquest Nadal, des del 6tres9 tenim una sorpresa que creiem us agradarà d’allò més! Si, és una panera, com tothom en fa, però la nostra té l’etiqueta de Begues, perquè entre d’altres productes, podreu guanyar aliments fets al nostre poble!

A més, tots els diners aniran destinats a vosaltres! El que recaudem anirà íntegrament destinat a la organització de la Festa Major Alternativa d’Hivern, que estem preparant amb molta il·lusió per recuperar el calor dels concerts, els deejays i sopars populars en ple hivern!

QUINS PRODUCTES PODRÉ GUANYAR?

COM PUC ACONSEGUIR LES BUTLLETES?

Molt fàcil i en molts llocs. Ens trobareu des d’aquest dijous 10 fins el proper 17 al Passeig de l’Església totes les tardes, i el cap de setmana també pel matí! Allà, podreu comprar tiquets per la MACARRONADA POPULAR i les butlletes per la panera. També ens en podeu demanar a través de Facebook, Twitter i el nostre correu electrònic: joves6tres9@gmail.com. A través de Whatsapp al número 648822632, el dia de la Macarronada Popular (19 de desembre) o a la Marató d’Star Wars a l’escorxador (12 de desembre). Ah! I si veieu pel carrer qualsevol persona que col·labori amb el 6tres9 segur que en té alguna per vosaltres!

BASES DEL SORTEIG I PREU

  • Cada butlleta tindrà un cost de 1,5 euros, i van numerades des del 000 al 999, com més en compris, més opcions tindràs!
  • El guanyador de la panera serà el número que correspongui amb les tres últimes xifres del primer premi de la Grossa de Nadal, sortejada el dia 31 de desembre de 2015. Tant bon punt com sapiguem el número guanyador ho publicarem per les nostres xarxes. Si el número guanyador no ha estat vengut, passarem a les tres últimes xifres del segon premi i així successivament fins que hi hagi un guanyador! El premi es dona segur.
  • L’afortunat que s’emporti la Panera Beguetana haurà de contactar amb nosaltres via mail: joves6tres9@gmail.com o les nostres xarxes de Twitter o Facebook per notificar-nos que és el guanyador.
  • Des del dia en que notifiquem el resultat, tindrà un mes per posar-se en contacte amb nosaltres i li entreguem el premi.

Esperem que us agradi la panera i correu a comprar els números! No us quedeu sense el vostre!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s