ACTIVITATS 6tres9

Algunes de les activitats que organitza el 6tres9 són:

ACTIVITATS D’OCI NOCTURN

LLOC: Sala Annexa

L’Associació del 6tres9 organitza de manera periòdica diverses festes temàtiques i concerts en aquest espai amb la intenció de crear un ambient d’oci per a la gent del poble els caps de setmana i dies festius i/o senyalats de l’any. Algunes de les festes ja celebrades són “Begues love 60’s/ 80’s/90’s“, “La Movida madrileña“, …, també s’han portat grups de música per a concerts, tot i donant-lis la possibilitat de promocionar-se i fer els seus primers “bolos”.

SOPAR MEDIEVAL

LLOC: Recinte escolar del Col·legi Bosch de Begues

Aquesta festa se celebra cap a finals del mes de juliol. Tenim la sort de poder comptar al poble amb una església de tipus romànica que ens permet ambientar el sopar a l’època medieval. Els assistents es troben un món fictici on tot el que els rodeja els fa sentir a l’Edat Mitjana: el rei i la reina, les ballarines, els joglars, la decoració, la disposició del muntatge i la escenografia. És imprescindible venir disfressat, doncs és una festa temàtica.

CORREBARS

Logo de l'edició del 2012 del CorrebarsLLOC: recorregut itinerant per certs bars de Begues que té el seu inici a l’Hostal del Bosc i la seva finalització al darrera de la Sala Annexa del Camp de futbol.

Se’n solen celebrar dos per any: un per la festa Major d’hivern i l’altre per la festa Major d’estiu. El correbars és una activitat social que consisteix en competir en equip en diferents proves. Les proves que es duen a terme són desconegudes pels participants. Com dèiem, consisteix en recórrer un itinerari per diferents bars de Begues. A cada un d’ells es fa una parada per fer la prova programada. A canvi, cada un dels participants rep una cervesa. Cada prova té tres finalistes que reben una puntuació. Al final del correbars guanya l’equip que hagi aconseguit sumar més punts.

SANT JOAN

LLOC: zona de pas entre el Poliesportiu i el bar del Camp.

El 23 de juny ens reunim per celebrar la nit més curta de l’any i, no podem negar-ho, també celebrem l’inici de l’estiu i les vacances. La celebració d’aquesta festa s’ha dut a terme a diferents espais del poble. Aquests darrers dos últims anys s’ha celebrat a la zona de pas que queda entre el poliesportiu i el bar del camp. Però altres anys també s’ha muntat al Campito de la zona esportiva de Begues i en una altra ocasió s’ha celebrat a l’esplanada on s’instal·la la fira per la festa Major del poble.

FESTA MAJOR D’ESTIU

CONCERTS

ESMORZAR JOVE

SOPAR JOVE

XARANGA MATINAL

11 SETEMBRE

LLOC: campito de la zona esportiva de Begues

La festa de celebració de la Diada de Catalunya. El dia 10 a la nit té lloc la discomòbil de l’11 de setembre. Aquesta festa combina diversió nocturna i commemoració de la nostra identitat històrica. Inicialment es celebrava al Poliesportiu de Begues, però degut a les seves dimensions es va creure convenient traslladar la festa a un altre espai més apropiat. Actualment s’ha celebrat a la sala annexa del bar del Camp, però aquest any, com a primícia, es trasllada al campito de la zona esportiva de Begues.

LA CASTANYADA

LLOC: sala annexa del bar del camp.

La Festa de Halloween. Es tracta d’una festa temàtica on no hi falta ningú disfressat. L’associació habitualment contribueix amb el menjar típic del dia: panellets i castanyes.

FÚTBOL SALA 24 HORES

Cartell de l'edició 2012LLOC: Pavelló Municipal Jaume Viñas Pi

Les 24 hores de futbol sala es duen a terme cada dos anys. És una activitat oberta a tothom, és a dir, no és exclusiva per als beguetans i beguetanes. Consisteix en la competició entre els diferents equips inscrits en la citada modalitat esportiva durant una jornada completa. La competició segueix tota uns sèrie d’eliminatòries, semifinals i finals.

DEBAT ELECTORAL

LLOC: Poliesportiu municipal Jaume Viñas

El debat electoral va néixer en el marc de les eleccions municipals del 2007 i s’ha consolidat al 2011 amb la intenció d’apropar la política tant a joves com a adults.  El format i l’estructura del debat, sempre consensuades amb les formacions polítiques, es basa amb uns qüestionaris que es reparteixen per tot el poble, on es recullen les preocupacions  i preguntes dels beguetans i beguetanes.  Destacar la col·laboració de radio Begues, en l’última edició, que va fer possible que s’escoltés i es veies a través de internet. L’activitat ha sigut tot un èxit en les dues edicions amb uns 500 assistents cada un i és per això que tenim la intenció de tornar a fer-ho en properes cites.


Deixa un comentari